Pages

Tuesday, February 23, 2010

Amazing words

bile dipikir+direnung2..=sebenarnye xtaw ape nak tulis dlm entry kali ni...
tapi nak gak menaip..
owh yee..semalam bile dah seharian xberhubung langsung ngan My B..
without send any text..without say hi..selama sesiang...
then malam tu, aku dapat text dr b...
juz simple words je yang b taip..
"n8 syg..luv u"
but itu dah bole mengubah mood aku...
rase bahagia oo..
sbb kalo korang nak taw..
b jarang luahkan kate2 sayang..
so, bile jarang maknenye words tu sangat bermakne bile diluahkan..
thanx B..

:> nota kaki: bile berjauhan (tym aku pegi Tasik Banding)
he told me he love me..hahaaaa aku senyum sampai nak terkluar tulang pipi..
sonok asenye bile jauh dapat kate2 cmtu..
n my frenz akan senyum(hepi for me) sbb they're know..b i macam mane..


2 comments:

  1. cik nina...aku xleh tdo bkn sebab b taw..
    tapi sebab..kite nak mencanting batik kat muke mereka2 y ngah menidurkan diri..hahahhahhaa

    ReplyDelete